Α. Γεωργιάδης: Στηρίζω Μητσοτάκη στο 2ο γύρο

21 Δεκ 2015

Την πρόθεσή του να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε με δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Δήλωσε ότι σέβεται απόλυτα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά ο ίδιος θα ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξήγησε ότι ήρθε η ώρα της ανανέωσης για το κόμμα, πράγμα που μπορεί να υπηρετήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε και στην άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα χρόνια που και εκείνος και ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργοί.

«Δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός, πιστεύω στο νόμο του Σόλωνος που έλεγε ότι όποιος δεν λαμβάνει θέση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. O βουλευτής Β’ Αθηνών έσπευσε, πάντως, να διευκρινίσει ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη και ότι οι ψηφοφόροι του έχουν το δικαίωμα να εκφραστού ελεύθερα.
Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το «διψήφιο ποσοστό» που κατέγραψε η υποψηφιότητά του, αλλά και οι ιδέες του, όπως είπε χαρακτηριστικά.