Καμμένος: Είτε θα αποφασίσουν τι θα κάνουν οι 32, είτε θα πάμε σε εκλογές

17 Ιουλ 2015

Προτεραιότητα είναι η σύναψη της συμφωνίας, ώστε να μπει σε ένα ρυθμό ανάπτυξης η χώρα, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον ΑΝΤ1, σχετικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι οι κυβερνητικές αλλαγές είναι θέμα του πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «είτε θα αποφασίσουν τι θα κάνουν οι 32 βουλευτές, είτε θα πάμε για εκλογές. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Σχετικά με το χρόνο της εκλογικής διαδικασίας, έκανε λόγο για Σεπτέμβριο με Οκτώβριο, χρόνο που είχε θέσει χθες και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης.

Ως προς την ψήφιση των προαπαιτούμενων από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημείωσε ότι θα πραγματοποιηθεί συνέδριο του κόμματος γιατί «αυτά που ψηφίσαμε ήταν αντίθετα με αυτά για τα οποία εκλεχτήκαμε».
Παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής ενότητας, επαναλαμβάνοντας την «αντίθεση» της αντιπολίτευσης κατά την ώρα της διαπραγμάτευσης.

«Αυτή τη στιγμή θα συνεχίσουμε με κυβέρνηση μειοψηφίας, αφού επιμείνουν οι βουλευτές και μετά τη συμφωνία θα πάμε σε εκλογές» κατέληξε.