Εξάρχεια: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε 4 υπό κατάληψη κτίρια

26 Αυγ 2019

Περισσότερα από 100 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι πρόσφυγες και μετανάστες, έχουν εντοπιστεί έως τώρα κατά την αστυνομική επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων σε τέσσερα υπό κατάληψη κτίρια.

Τα δύο από αυτά, όπου διέμεναν σχεδόν όλοι, ήταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη. Παράλληλα, σε άλλο κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου βρέθηκαν τρία άτομα, ενώ το τέταρτο στην οδό Φωτήλα ήταν άδειο.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την επιχείρηση εκκένωσης των υπό κατάληψη κτιρίων, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί, διεξάγονται και έλεγχοι για ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές Αυγούστου μέχρι σήμερα, στελέχη της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών συνεπικουρούμενα από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας έχουν πραγματοποιήσει οκτώ επιχειρήσεις «σκούπα» στην πλατεία και τα πέριξ στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αφενός να πληγούν τα κυκλώματα διακινητών ναρκωτικών και ταυτόχρονα να μονιμοποιηθεί η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή.

liberal.gr