Συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικους Χώρους, ο οπαδός που τραυμάτισε σοβαρά με φωτοβολίδα 31χρονο αστυνομικό στα επεισοδια που έγιναν το βράδυ της Πεμπτης έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στην περιοχή του Ρέντη.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός δράστης είναι οργανωμένος οπαδός και ήταν ανάμεσα στους 424 που είχαν προσαχθεί το βράδυ της Πέμπτης μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ.ο 18χρονος,κατέθεσε: «Μου είχαν πει ότι θα πάμε στο γήπεδο να κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς. Κάποια στιγμή μας ειδοποίησαν να βγούμε από το γήπεδο. Βγήκαμε και κάποιοι μας έδωσαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Ένας μεγαλύτερος μου έδειξε πώς να ρίξω τη ναυτική φωτοβολίδα. Τράβηξα το κορδόνι, η φωτοβολίδα έσκασε στο έδαφος και μετά χτύπησε τον αστυνομικό. Τον είδα που γονάτισε και ούρλιαζε. Μετά, όπως μας είχαν πει, ξαναμπήκα στο γήπεδο»
Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει γίνει γνωστό, τη νύχτα των επεισοδίων χούλιγκανς έριξαν πάνω από 10 φωτοβολίδες.
Την ίδια ώρα, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική ο 31χρονος αστυνομικός που δέχτηκε το σφοδρό χτύπημα από την ναυτική φωτοβολίδα στο μηρό και καθημερινά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.