Ζωντανό εντοπίστηκε το τέταρτο μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου που έπεσε στη Σάμο καθώς όπως έγινε γνωστό κατάφερε και κολύμπησε και βγήκε στη στεριά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Μολδαβός. Νωρίτερα εντοπίστηκε σώος ο πιλότος. Οι δυο από τους τέσσερις επιβαίνοντες είναι νεκροί.
Το πυροσβεστικό ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Μηνά, στη Σάμο, επιχειρούσε στη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο νησί.
Πρόκειται για ελικόπτερο Mi-8, μεσαίου τύπου με κάδο, το οποίο νοικιάζει η Πυροσβεστική, με τετραμελές πλήρωμα: έναν Ρουμάνο, δύο Μολδαβούς και έναν Έλληνα μεταφραστή. Η πτώση του έγινε στον όρμο Πλάκας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην προσπάθεια να μαζέψει νερό από τη θάλασσα
Πηγή: www.amna.gr