Μένουμε ΚΙΝΑΛ;

Δημήτρης Σκουρέλλος 11 Απρ 2020

Ακόμη κι αν ήμουν η Πρόεδρος, ακόμη αν είχα συμφάει και πιει με τον Τίμμερμανς, ακόμη και αν περίμενα γόνους απογόνες και γραμματείς, δημάρχους.. δεν μου πρέπει. Εμού, του αφελούς, του εκ Μπόντρουμ γκέτο ορμωμένου. Δεν το ακούσατε, δεν το αντιληφθήκατε; Αφερίμ!

Συμμεριστείτε την ευθύνη κι αντιπαρατεθείτε! Στηρίξτε την Κοινή Λογική και τη Δημοκρατία, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει εν παρόδω στήριξη στη Νέα Δημοκρατία. Οι Παράλογοι, οι Επιλογικοί, οι Φασιστοειδείς, οι Υπερήφανοι, οι Εορτάζοντες τη διακοσαετία της Τριπολιτσάς, αυτοί πρέπει να απομονωθούν/διαγραφούν, όχι τα χαμόγελα οι ρόγχοι τα αιτήματα, η ?Ένωση, η Λογική, της Ευρώπης, Όλων.

Αντάρτικο στη Δουλεία του Ψέμματος και της Φενάκης, της υποτίμησης του ΕΓΩ και του ΕΣΥ. Δεν ξανάλθε η ώρα του Κράτους, αυτό εξώκειλε και υπεδέχθη τα ειωθότα και συμβάντα. Έφτασε η ώρα της ζωής, της ατομικής ενέργειας, της αξιοπρέπειας, της αλληλοβοήθειας. Τι κομίζει ΤΩΡΑ το ΚΙΝΑΛ μπροστά στην Αλήθεια, τι η «Σοσιαλδημοκρατία» στα χαμόγελα και τα σκιρτήματα των μικρών παιδιών που θέλουν να ξαναδούν και να παίξουν  με φίλους φίλες;

Πείτε το: ως μερίδα είμαστε εν προκειμένω αχρείαστοι/ες, οιονεί! Ή να γίνουμε χρήσιμοι/ες ή ας το ρίξουμε στην οικιακή τεχνουργία και χόμπυ, αν επιμένετε στους διαχωρισμούς, αν προτιμάτε τους υπερήφανους αμάσκωτους, τα μέλη τών «έτσι» που δεν υπακούν, τους αγλαούς τύπους των «γονιδιοαυταρκών», όσους/ες  μας καθορίζουν τέσσερις δεκαετίες. Να το πούμε, τέλος πάντων: ΟΛΟΙ/ΕΣ ΜΑΖΙ, με ΛΟΓΙΚΗ και ΕΥΘΥΝΗ.

Έτσι ας στηρίξουμε το συντομότερο μια ειλικρινή και ευρεία συμμαχία γύρω από την κυβέρνηση διασφαλίζοντας: τη νίκη έναντι του λοιμού, την οικονομική σωτηρία της χώρας, την αναγκαία σταθερότητα αντί εκλογών, που εκτός των άλλων πιθανόν να σημάνουν και το τέλος της κοινοβουλευτικής παρουσίας του σχηματισμού μας. Μήπως έτσι δώσουμε και τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να μην εξαρτάται, να μην εκβιάζεται από τις δόκιμες ή ανίερες συμμαχίες της νεοδημοκρατικής προεδροκλογής τού τότε, τους λογής αντιπροέδρους τού κακού εαυτού της δικής τους παράταξης, τους εκφραστές της εθνογελοιότητας όλων: όλων.