Ανοιχτή επιστολή των ΜΑΓΙΑ! ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ!

Γιάννης Μεϊμάρογλου 21 Δεκ 2012

Πάει κι ο διάλογος των Αριστερών, δημοκρατικών και σοσιαλιστικών δυνάμεων

.

 

.

Αγαπητή Μεταρρύθμιση,

Τις δύσκολες αυτές τελευταίες στιγμές της ανθρωπότητας, επιλέξαμε εσένα – το μόνο ΜΜΕ που θα αντιμετωπίσει την καταστροφή σαν μια… αναγκαία μεταρρύθμιση -για να απευθυνθούμε στους πολίτες της Ελλάδας και να τους ευχαριστήσουμε.
Ειστε οι μόνοι πολίτες επί της γης που πήρατε στα σοβαρά το ημερολόγιό μας και προετοιμαστήκατε έγκαιρα για το τέλος του κόσμου!
Προνοητικοί και δαιμόνιοι, ξεκινήσατε, εδώ και 30 τόσα χρόνια, να καταστρέφετε την οικονομία σας, να διαλύετε την κοινωνία σας και το κράτος σας, τα πανεπιστήμιά σας…
Το μόνο που δεν καταφέρατε να καταστρέψετε είναι η γραφειοκρατία και το πολιτικό σας σύστημα, που συνεχίζουν ακάθεκτα το… βαρυσήμαντο έργο τους μέχρις εσχάτων!
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ, το μόνο υπεύθυνο πολιτικό κόμμα που προχώρησε στην… οργανωμένη αυτοκαταστροφή του, αποφεύγοντας το αγχος και τον  πανικό της τελευταίας στιγμής!
Να ευχαριστήσουμε επίσης τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επέλεξε να επισκεφθεί τα μέρη μας και να ζήσει μαζί μας – και με τους πάντα… πρόθυμους να του συμπαρασταθούν ηγέτες των χωρών της περιοχής μας – τις τραγικές αυτές ώρες!
Να είστε περήφανοι σαν λαός, γιατί καταφέρατε αυτό που από την αρχή είχατε στο μυαλό σας.
Να τους πάρετε τις δόσεις και να μην τις επιστρέψετε ποτέ!

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΠΟΡΕΙΣ – Ν’ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ !

Δεύτε λάβετε τον τελευταίον ασπασμόν…
Με αγάπη
ΜΑΓΙΑ