ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Γιάννης Μεϊμάρογλου 27 Σεπ 2012

Βγείτε απ’ το Μαξίμου επιτέλους και πιάστε δουλειά!

.

 

.

Αγαπητοί μας κύριοι Α.ΣΑΜΑΡΑ, Β.ΒΕΝΙΖΕΛΟ και Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ

Κάναμε ΔΥΟ εκλογές και βγάλαμε ΜΙΑ κυβέρνηση ΤΡΙΩΝ κομμάτων!
Η κυβέρνηση αυτή είχε την εκκρεμότητα να ψηφίσει ένα επώδυνο «πακέτο» μέτρων, ύψους 11,5 δις, που είχε ήδη συμπεριληφθεί στην συμφωνία κουρέματος του δανείου μας από τον Μάρτη και είχε… ήδη συνυπολογιστεί στην ψήφο μας (βλ. ποσοστά ΠΑΣΟΚ και… όχι μόνο).

.

ΑΥΤΑ  ΤΑ  ΜΕΤΡΑ  ΗΤΑΝ  ΗΔΗ  ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ! Δεν μπορεί να σου μειώνουν οι δανειστές σου το χρέος, να σου μειώνουν και τα επιτόκια που σου δανείζουν και εσύ – ΧΩΡΙΣ  ΝΑ  ΚΑΝΕΙΣ  ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΔΟΝ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ – να ζητάς να ξαναδιαπραγματευτείς από την αρχή τους – καλώς ή κακώς -συμφωνημένους όρους!

.


ΣΑΣ  ΨΗΦΙΣΑΜΕ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΑΤΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΡΑΠΕΡΑ!
Να προχωρήσετε τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε ανάγκη σαν χώρα για να
αναπνεύσουμε λιγάκι, να αναδιοργανώσετε και να κάνετε επιτέλους αποτελεσματικό το…απίστευτο κράτος μας, να μειώσετε τη γραφειοκρατία, να χτυπήσετε τη… θεσμοθετημένη διαφθορά, να ψηφίσετε ένα δικαιο φορολογικό νομοσχέδια, αμείλικτο και αποφασιστικό απέναντι στη φοροδιαφυγή!
Να βρείτε τρόπους να κινηθεί η αγορά που έχει νεκρώσει, να γίνει η οικονομία και οι επιχειρήσεις μας ανταγωνιστικές αντί να βάζουν λουκέτο και να χάνονται καθημερινά  χιλιάδες θέσεις εργασίας!
Να στηρίξετε την παιδεία μας, να ρίξετε βάρος στις νέες τεχνολογίες και την έρευνα, να κρατήσουμε τα παιδιά μας εδώ, γιατί αυτά είναι τα μόνα που μπορούν να φτιάξουν μια καινούργια Ελλάδα!

.

ΝΑ  ΦΤΙΑΞΕΤΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΕΝΑ  ΣΧΕΔΙΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΑΚΑΜΨΗ
ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΜΑΣ !

Εσείς κάνατε το πακέτο… ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής σας επιβίωσης!
Μήπως θέλετε να ξαναπάμε σε εκλογές για να ξαναψηφίσουμε για τα μετρα του… περασμένου Μαρτίου;
Έχετε υπολογίσει πόσα έχει χάσει στην πραγματικότητα ο συνταξιούχος από τη διαιώνιση της σημερινής βαλτωμένης κατάστασης, την ώρα που εσείς, μήνες τώρα, επαναδιαπραγματεύεστε… μεταξύ σας για τη μείωση της περικοπής της σύνταξής του;
Έχετε σκεφτεί πόσοι εργαζόμενοι έχουν χάσει ολόκληρο το μισθό τους, όλους αυτούς τους μήνες που εσείς προσπαθείτε να περιορίσετε τις όποιες περικοπές στους μισθούς και να αποτρέψετε τις απολύσεις στο δημόσιο;

.


ΤΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΚΑΝΕΤΕ  ΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΜΑ  ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΛΛΟΙ!

Ε Λ Ε Ο Σ !   Λ Υ Π Η Θ Ε Ι Τ Ε    Μ Α Σ !
Μ Η Ν    Μ Α Σ    Β Α Σ Α Ν Ι ΖΕ Τ Ε    Α Λ Λ Ο !

Ψ Η Φ Ι Σ Τ Ε    Τ Α    Μ Ε Τ Ρ Α

.

Ή . . .
Π Α Ρ Τ Ε    Μ Α Σ    Μ Ε Τ Ρ Α    Ν Α    Μ Α Σ    Π Α Ρ Α Χ Ω Σ Ε Τ Ε !