Έκλεισε η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και 450 εργαζόμενοι έμειναν στο δρόμο, αλλά δεν φταίνε τα capital controls αφού αυτά τα έχουν ξεχάσει μέχρι και οι τουρίστες.
Το είπε κι ο Μάρδας καθώς ετοίμαζε τα σχέδια για το θερινό Νταβός στην Εύβοια και για τη Silycon Valley στην Αίγινα
Βέβαια, αυτοί οι 450 δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν είναι καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ. για να πλακώσουμε τις συναυλίες με τη Χαρούλα με κόκκινα γάντια, δεν είναι πλεονάζοντες της ΕΡΤ/ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ για να γίνουν ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, αλλά όσο να ‘ναι ανήκουν κι αυτοί στους δικαιούχους του προγράμματος Θεσσαλονίκης, έτσι δεν είναι παιδί μου;
Ο Αντρέας Παπανδρέου, Αλέξη, θα είχε κοινωνικοποιήσει την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ φορτώνοντας τις ζημιές της στην κοινωνία και μάλιστα θα έλεγε και μέσα στη Βουλή ότι «Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ενώ έξω από τη Βουλή ο Παναγιωτακόπουλος θα είχε παρατάξει καμιά πενηνταριά χιλιάδες αλλαλάζοντες σημαιοφόρους του «ήλιου του ΠΑΣΟΚ» που θα επαναλάμβαναν το σύνθημα του αρχηγού.
Επειδή όμως αγαπητό μου παιδί η κυρία Κατσέλη πιστεύει ότι είσαι μεγαλύτερος ηγέτης από τον Ανδρέα Παπανδρέου κοινωνικοποίησέ την κι εσύ άμεσα, είναι η ευκαιρία σου. Μπορείς!
Και όταν αυτούς τους 450 ανέργους τους μεταμορφώσεις σε δημόσιους υπάλληλους, βάλε μας κι έναν ακόμα μικρούλη φόρο για να τους πληρώνουμε.
Και μη μασάς αγορίνα μου!
Αν τα οικονομικά στοιχεία του Σταθάκη και του Τσκαλώτου λένε ότι δεν γίνεται να βάλεις κι άλλους φόρους, έ τότε Αλέξη έχει έρθει η ώρα της μεγάλης Αλλαγής:
Η ώρα της δραχμής.
Και πρόσεξε!
Κάνε δημοψήφισμα γιατί άμα δε σου βγει (που δεν υπάρχει περίπτωση αλλά λέμε τώρα), σε βλέπω να ψάχνεις ελικόπτερο να προλάβεις να κρυφτείς, πριν η δικαιοσύνη σε «κρύψει» εκεί που σου πρέπει.
Ενώ με ένα δημοψήφισμα καθαρίζεις γιατί θα έχει εκφραστεί ο λαός!
Αρκεί να βρεις παιδί μου το σωστό ερώτημα.
Να ας πούμε:
ΕΥΡΩ ΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ Ή ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;
Γουστάρεις;
Καλή επιτυχία λοιπόν παιδί μου στα σχέδιά σας με τον Κοτζιά, τον Δραγασάκη και την αριστερίστικη ομάδα Μπανιά από την ανανεωτική σταλινική Αριστερά!
Σιγά-σιγά όμως Αλέξη, γιατί αυτά τα πράματα δε θέλουνε βιασύνες και χαίρομαι που το ‘πιασες έγκαιρα ότι ο Βαρουφάκης κι ο Λαφαζάνης ήτανε βιαστικοί κι ανυπόμονοι για τη δραχμή και δεν καταλαβαίνανε πως αυτά δε γίνονται με το ζόρι, με μπούκες στο Νομισαματοκοπείο, με παρασυστήματα στους κομπιούτορες του TAXIS και με σύλληψη του Στουρνάρα και άλλων δοσίλογων.
Αγάλι-αγάλι!
Θα σε συμβούλευα επίσης, να πάρεις τον Κώστα τον Καραμανλή τον σιωπηλό για προσωπικό σου σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού πλάι στον Καρανίκα και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, γιατί χρειάζεσαι ενίσχυση του επιτελείου.
Σου το προτείνω αυτό επειδή νομίζω ότι δεν θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τον Κυριάκο με μόνο σύμμαχό σου τον Βαξεβάνη, όπως έκανε κάποτε ο Αντρέας με μόνο σύμμαχό του τον Κουρή, τότε που μαζί γκρεμίζανε τον Καραμανλισμό και κλείνανε τη δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, έστω κι αν διάγραψες τον αδίστακτο Μερκαλιστή υποστηρικτή του ΝΑΙ, τον Πορτοσάλτε.
Και που ‘σαι!
Τη Φώφη και τα μάτια σου.
Γιατί ο Σταύρος σίγουρα δεν πρόκειται να σου κάτσει, οπότε στα δύσκολα της επιστροφής στη δραχμή δε θα σου φτάνει ο Καμένος με στολή παραλλαγής στο ΥΠ.ΕΘ.Α. γιατί το θέαμα δε βγάζει κύρος και σεβασμό, γέλιο βγάζει, τρανταχτό γέλιο.
Και πρόσεξε αγόρι μου, γιατί το γέλιο είναι ο χειρότερος εχθρός των δικτατόρων και ο καλύτερος σύμμαχος των Μητσοτάκηδων και όλων αυτών των Γερμανοτσολιάδων που ‘χουνε για εικόνισμα το Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού, όπως είπε κι ο Υπουργός προπαγάνδας της κυβέρνησής σου Πάκης Παυλόπουλος.
Άντε καλό μου παιδί.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ.