ΚΟΥΪΖ

03 Αυγ 2013

Ποια από τις ανακοινώσεις 1, 2, 3, 4 αντιστοιχεί στα κόμματα Α, Β, Γ, Δ;

.

1. Η κατάθεση της λίστας με τις χιλιάδες «διαθεσιμότητες» των δημοσίων υπαλλήλων, είναι μία ακόμα μαύρη σελίδα της συγκυβέρνησης ενάντια στους εργαζόμενους, που θα έχει ως συνέχεια να φτάσουν οι απολύσεις στο Δημόσιο τις 15.000 μέχρι το 2014. Τα περί «εξυγίανσης του κρατικού μηχανισμού» και «εξασφάλισης της κρατικής χρηματοδότησης», αποτελούν πρόσχημα και δικαιολογία.

.

2. Σήμερα δεν βρέθηκαν στο περιθώριο της ζωής μόνο οι 2.122 καθηγητές. Σήμερα ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του σκότωσαν τις ελπίδες και τα όνειρα ολόκληρου του ελληνικού λαού. Οι λίστες των σαρωτικών προγραφών που συνεχίζονται, αποδεικνύουν ότι η συγκυβέρνηση χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ, οδηγεί την ελληνική κοινωνία στον όλεθρο και την καταστροφή. Ώρα μηδέν για τον δημόσιο τομέα, ώρα μηδέν για την ελληνική κοινωνία!».

.

3. ΟΧΙ στις απολύσεις και την εξαθλίωση των Ελλήνων. Στόχος της τρόικας είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η καταστροφή της οικονομίας μας και η υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. Μόνη εφικτή λύση του ελληνικού προβλήματος είναι η άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας. Εθνική αντίσταση στην καταστροφική πολιτική των τοκογλύφων.

.

.

4. Οι ανθρωποθυσίες δεν έχουν τέλος στο βωμό των μνημονίων. H κυβέρνηση, με πρόσχημα δήθεν τον εξορθολογισμό του δημοσίου, δεν διστάζει να πυροβολήσει άμεσα 2500 καθηγητές και να τοποθετήσει στον τοίχο για εκτέλεση άλλους 15.000 δημοσίους υπαλλήλους μέχρι το τέλος του έτους, διαλύοντας με αυτόν τον τρόπο το εναπομείναν κοινωνικό κράτος.

.

A. Χρυσή Αυγή

.

Β.  ΚΚΕ

.

Γ.  ΣΥΡΙΖΑ

.

Δ. ΑΝ.ΕΛ.