Υπονόμευση

Νικηφόρος Αντωνόπουλος 07 Αυγ 2021

Η συντεταγμένη, όπως είναι φανερό, επιχείρηση της αντιπολίτευσης να ακυρώσει και να υπονομεύσει τελικά, και την προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι δυνάμεις που έχει στη διάθεση της η Πολιτεία, αλλα και τους ανθρώπους που μοχθούν κάτω από απίστευτες δυσκολίες με κίνδυνο της υγείας, ακόμη και της ζωής τους, καθώς στόχος της είναι να διεγείρει ακόμη περισσότερο την ανησυχία, τον φόβο, αλλά και τις εκδηλώσεις αγανάκτησης που εκφράζονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τα στρέψει σε βάρος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού που είναι ο υπ αριθμόν ένα στόχος τους. 


Δεν πρόκειται απλώς για μια ακόμη πολιτική αθλιότητα. Γιατί μιλάμε για συνειδητή υπονόμευση μιας τεράστιας προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Πολιτεία ,κι ο όχι ένας Μητσοτάκης μόνος του, σε δεκάδες περιοχές της χώρας, προκειμένου να σωθούν ζωές, κατοικίες, περιουσίες με δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος για τους πληγέντες αλλά και το κράτος που θα αναλάβει ένα ακόμη επιπλέον κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών και την ενίσχυση των πληγέντων. 


Το τι μπορεί να προσδοκά η αντιπολίτευση, μεγάλη και μικρή, με αυτή την κοντόφθαλμη πολιτική, την οποία επαναλαμβάνει μονότονα, είναι δικό της θέμα, τελικά. Δικό μας θέμα είναι να τους αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά, αποκαλύπτοντας και καταγγέλοντας ο καθένας, όπου και όπως μπορεί, τις προθέσεις τους και πού οδηγούν. Κι όπως έχει αποδειχτεί, η δύναμη μας είναι μεγαλύτερη, έχει φέρει αποτελέσματα !


Από ανάρτηση στο Facebook