Από επαγγελματίας δολοφόνος σε επαγγελματία απεργό πείνας...

Νικηφόρος Αντωνόπουλος 02 Μαρ 2021

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κουφοντίνας καταφεύγει στην εκβιαστική τακτική της «απεργίας πείνας». Το έχει κάνει άλλες δυο φόρες, επί κυβερνήσεως Σύριζα/ΑνΕλ:

- τον Αύγουστο του 2015, για μεταγωγή που δεν ήθελε και τότε και τον Μάιο του 2019, για τις άδειες που δεν του έδιναν, αφού όμως είχε ήδη πάρει έξι άδειες, με την τελευταία να έχει προκαλέσει σάλο με την προκλητική βόλτα που έκανε, συνοδεία «ρουβικώνων» στους τόπους των εγκλημάτων του...

Ιδιαίτερο όμως και άκρως επίκαιρο ενδιαφέρον έχει η απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 4 Αύγουστου 2015, γιατί τότε αρνούνταν να πάει στις φύλακες Κορυδαλλού, στις οποίες όμως τώρα θέλει να πάει!

Ιδού πως ο ίδιος ο Κουφοντίνας ανακοινώσε ότι ξεκάνει απεργία πείνας, ως υστερόγραφο μιας μακράς «ανάλυσης», με επικολυρικές μπούρδες, όπως «στο σούρουπο της μνημονιακής ημέρας, πετά μόνο το όρνιο της μνημονικής καταστολής»!!

 

* «Υ.Γ. Τη Δευτέρα το μεσημέρι μου ανακοινώθηκε ότι μετάγομαι αιφνιδιαστικά στον Κορυδαλλό, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται διεφθαρμένοι πολιτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί κ.α. με τους οποίους είναι αδύνατο φυσικά να συνυπάρξω. Η τοποθέτησή μου εκεί θεωρώ ότι είναι εξευτελιστική συμπεριφορά.

Ως απάντηση σε όλη αυτή την αντιμετώπιση εξόντωσης, αρνήθηκα να μπω στο κελί, άρχισα απεργία πείνας και διέκοψα κάθε φαρμακευτική αγωγή. Υπενθύμισα και πάλι στο υπουργείο ότι «υπάρχει ένα όριο πέρα από το οποίο η προσωπική αξιοπρέπεια δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά με όρους υγείας ή της ίδιας της ζωής».

Δημήτρης Κουφοντίνας

Κορυδαλλός, 4.8.2015"»..


Και τότε, όπως και τώρα, η μεταφορά του είχε γίνει από τις φύλακες Δομοκού, που ακόμη δεν ήταν φυλακές υψίστης ασφαλείας και ενώ είχε προηγηθεί μια σκανδαλώδης μεταφορά του στις φύλακες ... ανηλίκων του Αυλώνα, που κράτησε μόλις πέντε ημέρες

Να υπενθυμίσω τέλος, ότι πριν την τελευταία μεταγωγή του στις φυλακές, υψίστης ασφαλείας πλέον, Δομοκού, ο Κουφοντίνας βρισκόταν στις αγροτικές φυλακές, υψίστης ατομικής ελευθερίας, Κασσαβέτειας Βόλου!


* Από ανάρτηση στο facebook