Δεν είναι κακός ο διχασμός με τον νεοσταλινισμό

Θεόδωρος Ζαρέτος 02 Μαρ 2021

Η περιπέτεια που έζησε η χώρα από το 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2019 είχε όνομα και λεγόταν ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν κυβερνήσουν όσο και μετά, βάσισαν στον διχασμό κάθε ενέργειά τους χρησιμοποιώντας τρείς πασίγνωστες φασιστικές μεθόδους.

Μίσος, Υπαινιγμό και Ψέμα.

Μίσος για τους «γερμανοτσολιάδες πολιτικούς», υπαινιγμό ότι «δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους», ψέμα ότι «τα μνημόνια έφεραν την κρίση».

 

Μας δίχασαν και πέτυχαν.

*Να σχηματίσουν αριστερή κυβέρνηση με τον ακροδεξιό Καμένο.

*Να εκτοξεύσουν το ποσοστό των νεοναζιστών. Έργο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το 10%  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με τον Τσίπρα να ωρύεται στα μπαλκόνια «η εμείς ή αυτοί» και «ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν».

 

Ο διχασμός συνεχίζει να είναι και σήμερα η μόνη πολιτική τους με όπλα τα ίδια ακριβώς: Μίσος για τον πρωθυπουργό που είναι «ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας», υπαινιγμός για «το ένοχο μυστικό του» και ψέμα για το «νόμιμο αίτημα του Κουφοντίνα».

 

Η Νέα Δημοκρατία δεν έφτασε στο 40% επειδή γίναμε ξαφνικά όλοι «δεξιοί» αλλά επειδή πάρα πολλοί πολίτες καταλάβαμε ότι η μόνη λύση για να μην καταστρέψουν οι νεοσταλινικοί Οικονομία, Κράτος και Κοινωνία ήταν να αντιστρέψουμε το «ή εμείς ή αυτοί».

Τον Ιούλιο του 2019 αποδεχτήκαμε τον διχασμό και μετατρέψαμε το διχαστικό «ή εμείς ή αυτοί» του ΣΥΡΙΖΑ στο πλειοψηφικό «ή εμείς της Λογικής και της Δημοκρατίας ή καταστροφή της χώρας».

Γιατί με τον φασισμό, αριστερό και δεξιό ή διχαζόμαστε ή γινόμαστε ίδιοι.

 

Το ίδιο και με τον εκβιασμό Κουφοντίνα-ΣΥΡΙΖΑ:

Δεν διαπραγματευόμαστε γιατί δεν γίνεται να συνυπάρξουμε «δημοκρατικά» με αυτούς που προσπαθούν να ανατρέψουν την Δημοκρατία.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ένα κουβάρι από νεοσταλινικές γκρούπες θα άφηνε τον Κουφοντίνα να τζογάρει μόνος του τη ζωή του.

Δεν τον άφησαν όμως γιατί είναι ο δικός τους άνθρωπος, αλλιώς δεν θα είχαν πάει μάρτυρες υπεράσπισης των «ευγενών κινήτρων» του.

 

Ο διχασμός είναι άσχημη λέξη αλλά είναι η μόνη λύση που μας αφήνουν όσοι θέλουν να ανατρέψουν τον τρόπο ζωής μας και αυτόν ήθελαν να ανατρέψουν οι νεοσταλινικοί του ΣΥΡΙΖΑ, γιαυτό επιχείρησαν να βγάλουν τη χώρα από την ΕΕ και το ΕΥΡΩ, να ελέγξουν όλη την πληροφόρηση, να στεγνώσουν την ιδιωτική οικονομία και να ντηλάρουν με το αυριανικό ΠΑΣΟΚ των Κοτσακάδων με την κοτζαμπάσικη παλαιοδεξιά των Πάκηδων με επιχειρηματίες-απατεώνες και με τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό των εκβιαστών της κοινωνίας.

Δηλαδή με ό,τι χειρότερο υπήρχε και υπάρχει στο κομματικό, το μιντιακό, το επιχειρηματικό και το συνδικαλιστικό στερέωμα.

 

Εξαχρειώθηκαν μέχρι του σημείου να δημιουργήσουν με κρυπτοχουντικούς ΚΥΠατζήδες και κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες δικαστικό παρακράτος με σκοπό να φυλακίσουν όσους μπορούσαν περισσότερους αθώους πολιτικούς αντιπάλους τους για να ξανακυβερνήσουν.

Αυτό ήταν το ενδιαφέρον τους για την τήρηση του Νόμου και για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Απείλησαν πολλούς, στοχοποίησαν περισσότερους και έπληξαν τους πάντες γι αυτό και τον Ιούλιο του 2019 ακολουθήσαμε τον μόνο δρόμο που είχαμε: Αποδεχτήκαμε τον διχασμό τους και πήγαμε στις κάλπες της Δημοκρατίας με το δικό μας «ή εμείς ή αυτοί» και ανακόψαμε την προσπάθειά τους να μπαχαλοποιήσουν τη χώρα.

 

Τον διχασμό επιχειρούν και σήμερα με σύμβολό τους τον αμετανόητο δολοφόνο 11 ανθρώπων.

Στο πλευρό τους και πάλι μερικές δεκάδες "προοδευτικές" αριστεράντζες που κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στις γκαιμπελικές μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στην ουδέτερη ισονομία του Κράτους Δικαίου, δήθεν για να μην διχαστούμε.

Αριστεράντζες ευαίσθητες και πρόθυμες να μας προφυλάξουν για… να μη γίνουμε Τουρκία όπου κρατούμενοι πεθαίνουν στις φυλακές!

Στην Τουρκία ρε απατεώνες πεθαίνουν πολιτικοί κρατούμενοι φυλακισμένοι και βασανιζόμενοι για τις ιδέες τους, όχι ένας αιμοσταγής serial killer που τζογάρει τη ζωή του εκβιάζοντας τη Δημοκρατία με την κάλυψη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Αν ο Κουφοντίνας ήξερε ότι δεν θα είχε την πολιτική κάλυψη του νεοσταλινικού υπόκοσμου δεν θα επιχειρούσε αυτόν τον εκβιασμό.

 

Κανένα δίλλημα λοιπόν.

Αποδεχόμαστε και πάλι τον διχασμό τους.

Γιατί από τη μία είμαστε όλοι εμείς κι από την άλλη οι γνωστές συμμορίες χειραγωγούμενων αλητών που απειλούν να κάψουν την Αθήνα με ολοφάνερη την πολιτική κάλυψη των νεοσταλινικών.

 

Τί δεν καταλαβαίνετε;