Η Λιγναδιάδα

Παναγιώτης Παυλίδης 04 Μαρ 2021

Γυρνώ και βλέπω γύρω μου πτώματα και αίματα. Δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες να έχουν συνθλιβεί στο έδαφος. Άραγε ποιοι είναι κι από πόσο ψηλά έπεσαν και τσακίστηκαν τόσο; Μα είναι απλό. Είναι οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι καλλιτέχνες που εδώ κι ένα μήνα ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.!

Κι είναι λογικά. Απόλυτα λογικό. Μιας και…

Η Αστυνομία Δεν έχει Τμήμα Ηθών.
Η Ασφάλεια Δεν έχει Τμήμα Ανηλίκων.

Η Πολιτική τους Ηγεσία Δεν συνεργάζεται και Δεν Ενημερώνεται καθημερινά.
Στις ΜΚΟ Δεν γίνεται σούσουρο στο Που πηγαίνουν και Τι κάνουν για Μερικά Ευρώ, οι έφηβοι που φιλοξενούνται.

Άρα τότε πως περιμένουμε Να Γνωρίζουν, η Κυβέρνηση, τα πολιτικά Κόμματα, οι δημοσιογράφοι;

Κι ούτε Απαξίωναν Τα εν λόγω Συμβάντα (όπως η Παιδοφιλία π.χ.) υπό το Πρόσχημα του Ελεύθερου Σεξουαλικού Προσανατολισμού και της Ομοφοβίας.

Εξάλλου η Παιδοφιλία κι η Ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι Συγκοινωνούντα Δοχεία.

Κι εξάλλου ο Βιασμός, η Κακοποίηση δια της Βίας ενός 10χρονου αγοριού από κάποιους Ανώμαλους και Διεστραμμένους ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ με το συναινετικό σεξ ανάμεσα σε μια κοπέλα 14 ετών, 1,75, με έμμηνο ρύση, με έναν άντρα με μεγαλύτερο της. Μιας κι η γυναίκα αυτή (γιατί περί γυναίκας πρόκειται) είναι Απόλυτα Λογικό να θεωρείται παιδί.!

Κι όσο για τα πρωινάδικα κι όχι μόνο, που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, τα πάνελ τους που αποτελούνται από Σοβαρά Πρόσωπα της Ενημέρωσης ΔΕΝ Βρίθουν από Ανώμαλους οι οποίοι καθημερινά Διαπαιδαγωγούν τα Παιδιά Μας αλλά κι εμάς τους ίδιους.

Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Τα πράγματα αλλάζουν. Εκσυγχρονιζόμαστε. Ο Νομικός Πολιτισμός μας Βελτιώνεται.

Να τι θεωρούσαμε βιασμό πιο πολιά.

Το να πάει στο αστυνομικό τμήμα, μια κοπέλα (κι όχι μόνο) με σχισμένα ρούχα, με αίματα, με τραύματα. Το να πάρει ο ιατροδικαστής γενετικό υλικό και έτσι να πιστοποιήσει τον δράστη. Αυτό ήταν βιασμός.
Τι είναι βιασμός τώρα (με βάση αυτά που μας βομβαρδίζουν καθημερινά).
Το να κάνει συναινετικό σεξ με κάποιον. Το «να του κάτσει» κατά το λαϊκώς λεγόμενο. Και μετά να το μετανιώσει. Να αισθανθεί άσχημα. Έστω και μετά από καναδυό δεκαετίες. Αυτό είναι βιασμός, σήμερα.

Τι θεωρούσαμε παρενόχληση πιο παλιά.

Το να σε χουφτώνει και να σου λέει προστυχόλογα ο/η προϊστάμενος/η, παρά το ότι τον/την έχεις χαστουκίσει, βρίσει και με κάθε τρόπο απωθήσει. Και να συνεχίζει παρ? όλα αυτά.
Τι θεωρούμε παρενόχληση τώρα.
Το να σε φλερτάρει κάποιος που δεν γουστάρεις -αν τον γουστάρεις είναι όλα καλά, δεν υπάρχει «παρενόχληση»-. Αυτό τώρα είναι παρενόχληση.

Διαβάζουμε κι ακούμε: «Κατηγορείται από τον εισαγγελέα για βιασμό κι αποπλάνηση». Δηλαδή, κατηγορείται ότι ήλθε σε επαφή με συναίνεση αλλά και χωρίς συναίνεση ταυτοχρόνως.!
Κάπου εδώ τόχουμε χάσει. Αυτό πλησιάζει στην αμερικανιά: «Εθελούσιος βιασμός» (έτσι ονομάζουν οι Αμερικανοί την αποπλάνηση).

Παρ? όλα αυτά δεν το βάζουμε κάτω. Μπορούμε να διατηρήσουμε και τις Παραδοσιακές μας Αξίες στην σύγχρονη ερωτική μας ζωή.
Πρώτα απ? όλα Δεν χρειάζεται η κοινωνία μας να Απελευθερωθεί Ερωτικά. Μπορεί κάλλιστα να εξακολουθεί Θεωρεί Έγκλημα το να κάνουν οι έφηβοι Συναινετικό Σεξ.

Εξάλλου υπάρχουν διέξοδοι. Ο Αυνανισμός. Η Ομοφυλοφιλία. Η Πόρνες για τα νεαρά αγόρια. Πατροπαράδοτες αξίες.

Και εν κατακλείδι.

Η κυβέρνηση, το πολιτικό σύστημα, το καθεστώς Δεν Διαπαιδαγωγεί Παθητικούς Πολίτες, ανθρώπους - ΖΟΜΠΙ. Που δεν αντιδρούν και δεν αντιστέκονται στην εγκληματική συμπεριφορά. Και Δεν διαπαιδαγωγεί Κομφορμιστές, άτομα που Δίνουν μέχρι και το Κορμί Τους, για να Βολευτούν, για να Τρουπώσουν.

Και Όλο Αυτό Δεν είναι ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ. Για να κάνουν τηλεθεάσεις και παχυλούς μισθούς για τους «δημοσιογράφους». Όπως Ίσως και για να κάνουν Πολιτική Καριέρα διάφορες πρώην πρωταθλήτριες.

Και ασφαλώς Δεν θα οδηγήσει σε μία περαιτέρω Ενοχοποίηση της Φυσιολογικής ερωτικής ζωής των νέων -Ικανοποιώντας διάφορες Γονεϊκές Υστερίες και Ενδοσυζυγικές Ζήλειες-.

Και σίγουρα Δεν πρόκειται να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ.
-Μιας κι ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ της ερωτικής ζωής των εφήβων ασφαλώς και Δεν οδηγεί στην Ομοφυλοφιλία, Στην Ανωμαλία και στην Διαστροφή-.

Τι; Ψέματα;