Ποιος φοβάται το 2021;

Θεόδωρος Ζαρέτος 15 Ιαν 2021

Κάποιοι παραξενεύτηκαν από το timing της δήλωσης Πολάκη περί των αιτίων της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τη γλώσσα του σεξοτσαμπουκαλίδικου πολιτισμού του μας είπε:

«Εμείς πη@@@@με στη φορολογία και στο ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα. Από εκεί χάσαμε. Μην το κουβεντιάζουμε. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32. Επειδή γ@@@@@με τους μεσαίους, πήραν οι άλλοι 40».

Ξέχασε προφανώς να συμπληρώσει ότι ένα ακόμα αίτιο της ήττας τους ήταν που δεν προκάμανε να βάλουν μερικούς στη φυλακή.

                                                              

Το μήνυμα όμως που περνάει είναι άλλο:

«Δεν φταίει ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος φταίει!

Αυτός σας π@@@ξε σανοφάγισσες και σανοφάγοι των ανώτερων στρωμάτων της μεσαίας τάξης γιατί ο Τσίπρας είναι ένα αγνό παιδί από λαϊκή συνοικία που δεν ξέρει από αριθμούς, γιαυτό τη μια εμπιστεύτηκε κείνονε το Βαρουφάκη, την άλληνε τον κρυφονεοφιλελεύτερο Τσακαλώτο και τονε πουλήσανε και τονε εκθέσανε (οι ανίκανοι) στα μάτια σας και πολύ έχει στεναχωρεθεί το παιδί, ειδικά με τον Τσακαλώτο, γιατί ήρθε και στ? αυτιά του το χαμπέρι πως δε φτάνει που γ@@@σε εσάς θέλει τώρα να γ@@@σει και κείνονε και να ντου πάρει και το κόμμα, τέτοια αχαριστία»!

 

Έχουμε από καιρό συμφωνήσει κι εμείς ότι το παιδί πράγματι δεν ξέρει από αριθμούς μιας και στη ζωή του προτιμούσε τα μίκυ μάους και τις δέκα πρώτες σελίδες του κομμουνιστικού μανιφέστου αλλά το ζουμί είναι αλλού.

Είναι στη φαγωμάρα για την αρχηγία που με την ξαφνική εκλογική ανάλυση Πολάκη βγαίνει πια και προς τα έξω, αφού ο μικρός Αλέξης, αυτός ο ακάματος (μην το μπερδέψετε με το ακαμάτης) αγωνιστής που πάλεψε 17 ολόκληρες ώρες κι έσωσε τη χώρα μας από τα νύχια της μαντάμ και των ευρωπαίων τοκογλύφων δεν τραβάει.

 

Κακά τα ψέματα.

Οι δημοσκοπήσεις τρομάζουν τον ιδιοκτήτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο άχαστος όχι μόνο έχει βαλτώσει στα χαμηλά των δημοσκοπήσεων αλλά (το χειρότερο) αυτό συμβαίνει όσο καιρό ο αντίπαλος (που είχε στο τσεπάκι του) αντιμετωπίζει με επιτυχία πρωτοφανείς δυσκολίες που καμία άλλη κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε, έχοντας απέναντί του την πιο δημαγωγική, την πιο κυνική αντιπολίτευση που υπάρχει σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Ξέρει ο μικρός ότι το πράγμα θα χειροτερέψει, αφού στο δεύτερο μισό του 2021 αρχής γενομένης από Μάη/Ιούνη, θα έχει ανοίξει η οικονομία, η χώρα θα βουλιάζει από τον τουρισμό και ο εμβολιασμός σε όλον τον κόσμο θα συνεχίζεται γεμίζοντας αισιοδοξία όλους μας, γιαυτό και τα δημοσκοπικά ποσοστά του θα χειροτερεύουν αφού πια δεν θα έχει πεδίο δημαγωγίας κινδυνολογίας, διαστρέβλωσης και ψέματος.

Τελευταίο του σωσίβιο είναι η αποτυχία του εμβολιασμού.

Κάνει ήδη ό,τι μπορεί, προσποιούμενος πως βάζει πλάτη.

Φυσικά θα χάσει γιατί ο εμβολιασμός θα πετύχει και εδώ και σε όλη την Ευρώπη.

 

Ο Τσίπρας βλέπει το κακό με δρασκελιές να πλησιάζει.

Γιαυτό φώναξε από τώρα τη συμμορία να ξεκινήσει εκκαθαρίσεις στο εσωτερικό τουλάχιστον μέτωπο.

Η εκλογική «ανάλυση» Πολάκη δεν είχε κανένα άλλο λόγο να βγει στον αέρα τώρα, πέρα από τη μάχη χαρακωμάτων που φαίνεται να αγριεύει και όσο για τις ιδέες που κυκλοφορούν ελεύθερα και δημοκρατικά μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, σανό ήταν πάντα για τον φανατικό αυριανικό του όχλο και δημαγωγική γραμμή για τους νεοσταλινικούς ανανεωτές της Ελληνικής αριστεράς και τους παλαιοΠΑΣΟΚους ατζέντηδες του μίσους και του διχασμού που έσπειρε.

 

Υπάρχει και μία άλλη πλευρά του δράματος.

Μια πλευρά που κάνει το αγνό παιδί του λαού να χάνει τον ύπνο του.

Είναι η εξέλιξη της αντίστοιχης μετωπικής μάχης μέσα στο ΚΙΝΑΛ μεταξύ αυτών που προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν αξιόπιστο σοσιαλδημοκρατικό κυβερνητικό πόλο και εκείνων που ψάχνουν στο ΣΥΡΙΖΑ το εργαλείο που θα τους εξασφαλίσει τα μεγάλα προσωπικά προνόμια της εξουσίας με τα οποία συνήθισαν να ζουν άνετοι, ξεκούραστοι, εξασφαλισμένοι και κυνικοί.

 

Έτσι και πάρουνε κεφάλι οι πρώτοι, το παιδί ξέρει πολύ καλά ότι το κόμμα του θα μπει σε τροχιά επιστροφής στα πραγματικά ποσοστά που αναλογούν στις ιδεοληψίες από τις οποίες διακατέχεται κι ο ίδιος. Τις ιδεοληψίες που μας κόστισαν μέχρι σήμερα (αν συνυπολογίσουμε και τα χαμένα μπικικίνια από τις μετοχές, την ύφεση, και τη στασιμότητα) ένα ΑΕΠ μέσα στο νερό, αλλά θα έρθει η ώρα να τα δούμε κι αυτά σε βάθος.

 

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξέρει αν ο κάθε ένας που μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη βιάζεται ή όχι.

Στο κάτω-κάτω ξέρουν (ξέρουμε όλοι) ότι ο άχαστος θα ξαναχάσει με ό,τι αυτό σημαίνει για το πολιτικό του μέλλον.

 

Τσίπρας και ΣΙΑ φοβούνται το 2021 γιατί θα είναι μια καλή χρονιά.

Γιατί μέχρι τον Μάιο θα έχει ανοίξει όλη η οικονομία, θα έχουν αρχίσει να καταφθάνουν καραβάνια ολόκληρα τουριστών και θα συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία ο εμβολιασμός.

Το δεύτερο μισό του 2021 θα έχουμε ξανακερδίσει την ελευθερία μας επειδή πολίτες και κυβέρνηση συνεργαστήκαμε.

 

Αυτό τρελαίνει περισσότερο από κάθε τι άλλο όλους τους Τσπροπολάκηδες.