Θεωρίες & Ιστορίες Συνωμοσίας

Παναγιώτης Παυλίδης 09 Οκτ 2020

Ο κόσμος βλέπει πολύ Τζέημς Μποντ, Τομ Κρουζ κι άλλους χολυγουντιανούς υπερπράκτορες και νομίζει πως οι μυστικές υπηρεσίες είναι και πολύ γκαγκάν.
Στην πραγματικότητα κύρια ασχολία των μυστικών υπηρεσιών είναι ο ψυχολογικός πόλεμος. Να παίζουν με το μυαλό των ανθρώπων.
Οι Θεωρίες Συνωμοσίας είναι μία από τις πιο σατανικές προβοκάτσιες που έχουν εφεύρει.
Τι κάνουν. Δίνουν στην δημοσιότητα μια θεωρία συνωμοσίας. Την εκφέρουν, την μεταφέρουν στο κοινό, άτομα φαιδρά, άτομα αναξιόπιστα. Έτσι σχεδόν αυτόματα, και με την βοήθεια δημοσιογράφων που την λοιδορούν (τα λεγόμενα παπαγαλάκια), η θεωρία αυτή χάνει την αξία της, γελοιοποιείται. Μετά μιαν άλλη, και μετά μιαν άλλη. Ώσπου οι άνθρωποι μαθαίνουν ενστικτωδώς να απορρίπτουν συλλήβδην τις θεωρίες συνωμοσίας. Διαπαιδαγωγούνται έτσι.
Όμως, είτε το θέλουμε είτε όχι, συνωμοσίες υπάρχουν και θα υπάρχουν. Πραγματικές συνωμοσίες. Υπαρκτές συνωμοσίες. Μηχανισμοί που τις παράγουν φτιάχνονται συνεχώς. Όμως η αποκάλυψη τους είναι πολύ δύσκολη, καθόλου εύκολη υπόθεση. Κι ο λόγος; Η σατανική προβοκάτσια που αναλύθηκε προηγουμένως. Οι άνθρωποι φτάνουν να απορρίπτουν τις ιστορίες συνωμοσίας ακόμη και τις υπαρκτές, τις αληθινές.
Ο στόχος λοιπόν της συγκάλυψης των συνωμοσιών είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα γι? αυτούς τους σκοτεινούς μηχανισμούς.
Ας δούμε δύο παραδείγματα.
Α. Ο Τραμπ είναι ο πρώτος ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ που ΔΕΝ ανήκει στην συμμορία που δολοφόνησε τον (τους) Κέννεντυ. Γι? αυτό και δέχεται υπόγειο πόλεμο από αυτή τη συμμορία.
Για σκεφτείτε.
Ο Τραμπ είναι πιο δεξιός και πιο πολεμοκάπηλος από τον Ρήγκαν; Από το πατέρα και υιό Μπους; Όχι βέβαια.
Τότε γιατί τον προπηλακίζουν δημοσιογράφοι, τηλεοράσεις, ιντερνέτ και γιατί δεν έκαναν το ίδιο, οι ίδιοι, για τους παραπάνω;
Γιατί κάνουν το ίδιο και τα μέσα κι οι δημοσιογράφοι στην χώρα μας; Αυτοί που είναι παπαγαλάκια της ΝΔ; -Οι Μητσοτάκηδες ως γνωστόν δεν είναι αριστεροί κι έχουν οικογενειακή φιλία με τους Μπους.-
Τις τελευταίες δεκαετίες έχει αποκαλυφθεί πλήρως το ποιοι δολοφόνησαν (και δολοφονούν) τους Κέννεντυ. Ένας παραιτημένος πρόεδρος που έπεσε στα μαλακά με το σκάνδαλο Watergate. Ένας διωγμένος (λόγω του φιάσκου στον κόλπο των χοίρων) αρχιπράκτορας της CIA -κι η ομάδα του-, ο οποίος ήταν ο εκτελεστικός βραχίονας της δολοφονίας (βρισκόταν στο Ντάλας την μέρα της εκτέλεσης και καθοδηγούσε). Ο οποίος έγινε αργότερα αντιπρόεδρος και καθοδηγητής ενός ξεπεσμένου ηθοποιού που έγινε πρόεδρος μαριονέτα του. Και μετέπειτα πρόεδρος. Και μετέπειτα ο ζαβός ο γιος του έγινε πρόεδρος. Δημιουργώντας έτσι μία πολιτική δυναστεία ουσιαστικά. Μία δυναστεία που δεν θέλουν να αντικατασταθεί από μία δυναστεία Τραμπ -γιατί αυτό θα γίνει αν επανεκλεγεί ο Τραμπ-.
-Κι οι Δημοκρατικοί που έχουν πάρει το μήνυμα πως η ρεπουμπλικανική συμμορία τον σαμποτάρει και θέλει να τον ξαποστείλει, έχουν ξιφουλκήσει.!-
Το πιο ενδιαφέρον είναι το ότι μαζί με την αμερικανική μαφία συμμετέχουν στις εν λόγω δολοφονίες κι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες -ως γνωστόν, οι Κέννεντυ είναι Ιρλανδοί και Καθολικοί και δεν είναι μαριονέτες κανενός-. Έχετε δει το πώς το BBC παρεμβαίνει απροκάλυπτα στις αμερικανικές εκλογές κι όλη μέρα βρίζει (μεταξύ των άλλων) τον Τραμπ. Εκτός πια κι αν ο εν λόγω κρατικός σταθμός μιας μισοφεουδαρχικής φιλοβασιλικής χώρας έγινε πρόσφατα αριστερός.!!
Αυτό κι αν είναι συνωμοσία. Όμως εξετάζοντας το από το πρίσμα των θεωριών συνωμοσίας κάποιος που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από την εν λόγω προβοκάτσια έχει αναμενόμενη αντίδραση:
- Άντε ρε, αποκλείεται. Υπερβολές και φαντασίες.
Καλά.
Β. Μία προβοκατόρικη, παρακρατική οργάνωση τραμπούκων που έχει ιδρυθεί από πράκτορα της Υπηρεσίας Πληροφοριών. Για την ακρίβεια αρχιπράκτορα.
- Έλα μωρέ, υπερβολές.
Λένε κάποιοι.
Όμως τα αποδεικτικά ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι συνταρακτικά κι αδιαμφισβήτητα.
- Ε, τώρα πια θα έχει φύγει από την Μυστική Υπηρεσία.
Όμως η Μυστική Υπηρεσία ΔΕΝ είναι country club, ούτε εκδρομικός όμιλος όποτε θέλεις να μπαίνεις κι όποτε θέλεις να βγαίνεις. Μία φορά πράκτορας. Για πάντα πράκτορας.
Και στην υπηρεσία αυτή οι πράκτορες της πειθαρχούν, ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ (ειδάλλως αλλοίμονο τους βέβαια).
- Σιγά να μην του είπε η Υπηρεσία να δολοφονήσει κάποιον.
Ασφαλώς και δεν του είπαν κάτι τέτοιο (αν και δεν είναι περίεργο μία μυστική υπηρεσία να δολοφονεί). Γι? αυτό και τον αποσύρουν από την κυκλοφορία. Μετά τα παρατράγουδα με τα μαχαιρώματα κι άλλα, του τραβάς και μια φυλάκιση –ας πρόσεχε, anyway-.
Ποιος είναι ο προβοκατόρικος ρόλος της εν λόγω οργάνωσης.
1. Να εμφανίζονται τα άλλα κόμματα και κυρίως τα κόμματα εξουσίας ως ?δημοκρατικά?.
Δεν χρειάζονται αγώνες για την δημοκρατία. Αρκεί να βρίσεις δημοσίως την εν λόγω οργάνωση κι αυτόματα γίνεσαι δημοκράτης αγωνιστής.!
Δεν έχει σημασία το τι πράττεις ενάντια στους πολίτες, όντας εξουσία. Το ότι έχεις αλυσοδέσει με απαγορεύσεις και περιορισμούς έναν ολόκληρο λαό. Άπαξ και δήλωσες ?αντιναζί?, ε τότε είσαι δημοκράτης με τη βούλα.
2. Και το πιο φασιστικό είναι να φιμώνεις το στόμα, την γνώμη των πολιτών.
Βάζεις στο στόμα των παρακρατικών εκτός από τις ναζιστικές υστερίες, τους βάζεις στο στόμα και πατριωτικά συνθήματα και θέσεις. Για τις διασύρεις αυτές τις θέσεις. Άπαξ και κάποιος τις επικαλεστεί να του κολλάνε αμέσως την ταμπέλα του ακροδεξιού, του χρυσαυγίτη. Άσχετα αν τις θέσεις αυτές που επικαλούνται οι προβοκάτορες στα λόγια, τις είχε πει και εφαρμόσει, ο Ελευθ. Βενιζέλος κι άλλοι επιφανείς ηγέτες της χώρας.
-Οπότε κι έννοιες της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ έπαψαν να παίζουν στην συνείδηση του λαού (ή τουλάχιστον κάποιοι έτσι νομίζουν)-.
Όχι παίζουμε.