Το ανατριχιαστικό βίντεο με την άτυχη δικηγόρο να ουρλιάζει από πόνο και τρόμο, με την δολοφονική φωτοβολίδα σφηνωμένη πάνω της, έκανε τον γύρο του κόσμου.
Το έγκλημα έγινε στο κέντρο της Αθήνας με υπαίτιους Έλληνες Κόκκινους Φασίστες. Στρεφόταν κατά των «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» που ευτυχώς έσωσαν τη ζωή της άτυχης δικηγόρου. Η φωτοβολίδα που κόντεψε να πάρει τη ζωή της δεν εκτοξεύτηκε από «έναν τσόγλανο», όπως σπεύδουν να ερμηνεύσουν τα κίνητρα των δραστών, διάφοροι τύποι που έχουν παραμείνει στην πολιτική «νεότητα» των Αριστερών Συσπειρώσεων.
Χειρότερη απενοχοποίηση των εγκληματιών του Εξαρχιστάν δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Γιατί η φωτοβολίδα που λίγο έλλειψε να πάρει τη ζωή της «συντρόφισσας δικηγόρου» ήταν μία ναυτική φωτοβολίδα που εμπεριείχε κανονικό βλήμα, ώστε να εκτοξεύεται πολύ ψηλά για να φωτίσει καθώς πέφτει για όσο χρόνο διαρκεί την περιοχή που χρειάζεται.
Ο «τσόγλανος», σύντροφε των Συσπειρώσεων, ήξερε πολύ καλά ότι αυτό το βλήμα μπορούσε να σκοτώσει και δεν δίστασε να πυροβολήσει.
Ο «τσόγλανος» σύντροφε των Συσπειρώσεων ήθελε να σκοτώσει!
Όχι βέβαια τους ιδεολογικούς, νομικούς και άλλους ανεγκέφαλους υπερασπιστές του. «Μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους» ήθελε να σκοτώσει, δούλος της ιδεολογίας που εσύ των αριστερών συσπειρώσεων προετοίμαζες μέσα στην κτηνώδη άγνοια που πάντα διέκρινε τις συνέπειες των ιδεών και των πράξεών σου.
Έσύ, εσύ κι ο Κουφοντίνας είστε εκείνοι που άρχισαν να «πυροβολούν» ιδεολογικά ο ένας και πρακτικά ο άλλος, κατά των «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι». Αλλά ο κόκκινος φασισμός ηλίθιε είναι κι αυτός φασισμός! Ξεκινάει, ηλίθιε, από την ιδεολογική ανατροπή του δυτικού φιλελεύθερου πολιτισμού δολοφονώντας τον βασανιστή Μάλλιο και όπως είναι φυσικό φτάνει στον Παύλο Μπακογιάννη με παράπλευρες απώλειες τον Θάνο Αξαρλιάν και την άτυχη δικηγόρο.
Εσύ, εσύ είσαι ο διαχρονικός αριστερόφρων καραμαλάκας που όποτε τόλμησες να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη το έκανες πάντα για να διορθώσεις το ιδεολογικό μακιγιάζ σου και ποτέ για να αποκαταστήσεις τη χαμένη σχέση σου με τον δυτικό νομικό μας πολιτισμό, τον μακράν πιο προηγμένο σε όλον τον πλανήτη, την οποία-και σύ και η άτυχη δικηγόρος ως νομικοί-έχετε χάσει.
Εσύ, εσύ είσαι εκείνος που μέσα στο αντιεξουσιαστικό του αλκοολίκι ξεχύθηκε στις αντιμνημονιακές πλατείες και γεμάτος από αριστερό ηθικό πλεονέκτημα (άλλη φασιστοειδής επινόηση κι αυτή) βοήθησες τα κυνικά ορφανά του ΚΚΕ να στερεώσουν το αντιμνημόνιο, τη μεγαλύτερη πολιτική απάτη από συστάσεως του Νεοελληνικού κράτους και ταυτόχρονα την καταστροφή τόσο πολλών Ελλήνων σε τόσο σύντομο χρόνο, εσύ είσαι που με έβριζες προδότη και έβγαζες ανακοινώσεις ίδιες κι απαράλαχτες με του Μιχαλολιάκου, εσύ είσαι που συγκυβερνάς-χωρίς να ενοχλείται η θλιβερή αριστεροσύνη σου-με τον Καμένο.
Με τον Καμένο!
Εσύ, εσύ είσαι που η ελεφαντίαση των αριστερών παπαριών σου, σου έδωσε χώρο να γράψεις εκεί τους 3 νεκρούς της ΜΑΡΦΙΝ, αφού καμία ανάλογη ευαισθησία δεν έδειξες τότε αφού δεν ήταν αλληλέγγυοι σύντροφοι και συντρόφισσες.
Εσύ, εσύ είσαι που στηρίζεις σήμερα την εισαγγελική δημοκρατία της Δούρου (της Δούρου ρε πούστη μου) που ήταν εκείνη που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑίο, δήμαρχο τότε και αντιπεριφερειάρχη σήμερα, Φιλίππου, ματαίωσαν την κατασκευή ΧΥΤΑ στην Κερατέα, τραμπουκίζοντας με φασιστική αποτελεσματικότητα κάθε έναν που τολμούσε να υποστηρίξει τη χρησιμότητά του, ακόμα και για τους ίδιους τους παροικούντες τον σκουπιδότοπο.
Εσύ είσαι που επειδή πια δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις επιχειρήματα το γυρίζεις στο «και ποιος είσαι σύ που τα λες αυτά»!
Αλλά έστω και έτσι, εσύ ποιος είσαι ρε;