ΣΥΡΙΖΑ: Το σημερινό αδιέξοδο που ζει η χώρα έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης

09 Μαρ 2021

«Το σημερινό αδιέξοδο που ζει η χώρα έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας σε ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, η οποία απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.


Στην ανακοίνωση ακόμη αναφέρει: «Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον ολισθηρό δρόμο της ανευθυνότητας που έχει επιλέξει ο κος Μητσοτάκης» και προσθέτει απευθυνόμενος προς την κυβερνητική εκπρόσωπο: «Όσο για τη κα Πελώνη, ας γνωρίζει ότι εκπροσωπεί μια κυβέρνηση που έχει φέρει την ελληνική κοινωνία σε αδιέξοδο και ας είναι λίγο σεμνότερη. Δεν είναι σε θέση να κουνάει το δάχτυλο και να κάνει υποδείξεις. Αν θέλει να φανεί χρήσιμη και υπεύθυνη, ας μας εξηγήσει:

Γιατί δεν έλαβε μέτρα η κυβέρνηση σε μέσα μεταφοράς και χώρους εργασίας.

Γιατί αρνείται τη συνταγογράφηση των τεστ και την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

Πόσα κυβερνητικά κορονοπάρτι δικαιολογούνται ενώ την ίδια στιγμή οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με την καταστολή».


Καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια στην απογευματινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη και την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ με άλλη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.

Η βία δεν απαντιέται με βία. Η βία μόνο δικαιώνει τη βία».